Preview Mode Links will not work in preview mode

Geeniuse digisaade | Geenius.ee

Aug 31, 2021

Kohe on käes september ning lapsed saavad jälle kooli minna. Paljud saavad sel puhul telefoni ning tavaliselt tahavad vanemad, et see telefon oleks pigem soodne. Aga milline on hea?

Teeme tänases Digitunnis ülevaate soodsamatest nutitelefonidest ning anname nõu, millist lapsele osta ja millist mitte.

Saate...


Aug 23, 2021

Kaugtöö on tore küll, aga mida enam see levib, seda enam peame kokku puutuma huvitavate küsimustega. Mida teha siis, kui tööandja nõuab õigust su korterisse kaamera panna, et jälgida, kas sa ikka tööd teed? Või kas sa peaksid neil lubama oma arvutis iga hiireliigutust ja klahvivajutust jälgida?

Selle...


Aug 16, 2021

Volditavad telefonid on üks selliseid teemasid, mida telefonitootjad on üritanud kõvasti avalikkuse silmis üles upitada, aga tarbijate huviga on lood olnud natuke kesised.

Nüüd on Samsung tulnud välja kahe uue volditava telefoniga, hinnad on tunduvalt langenud ning tulevik paistab ehk ilusam? Meelis ja Glen on...


Aug 9, 2021

Sel nädalal mõtleb Eesti sellele, kuidas kohvikute, kinode, näitusesaalide ja spordiklubide ustel koroonatõendeid kontrollima hakata. Kas tõendiks võiks piisata ID-kaardist? Mis on selle head ja halvad küljed?

Saate teemad:

  • ID-kaart kui vaktsineerimistõend
  • Google Pixel 6 ja 6 Pro
  • Äpid, millest peaks rääkima:...


Aug 2, 2021

Seoses uudistega, et varsti tuleb võib-olla restorani, kinno ja mujale pääsemiseks uksel koroonatõendit näidata, hakkasid paljud inimesed rõõmsalt tõendit oma telefoni lisama. Aga tuleb välja, et see on mõttetu tegevus.

Räägime tänases Digitunnis, miks ei peaks koroonatõendit Apple Walletisse lisama,...