Preview Mode Links will not work in preview mode

Geeniuse digisaade | Geenius.ee

May 25, 2020

Suvi on tulemas ja kui me seni oleme pigem kodus kaugtööd teinud, siis nüüd terendab paljudel ees võimalus teha seda maamajast või suvilast.

Kuidas see kõik endale tehnilisest vaatenurgast võimalikult mugavaks teha? Kas istuda kaheksatunniseid päevi pisikese sülearvuti taga? Meie ütleme, et mitte ja anname...


May 18, 2020

Taas on müügile ilmunud telefon, mille infrapunakaamera näeb läbi must plastmassi ja musta t-särgi. Miks see nii on ja ei tea, kui kiiresti see asi ära parandatakse, on üks tänase Digitunni teemasid.

Saate teemad:

  • Eesti saab nüüd hakata Huaweid ära keelama
  • Glenil on Huawei uued klapid
  • iPhone SE...


May 11, 2020

Tänases Digitunnis räägime Apple'i uuest 13-tollisest MacBook Pro sülearvutist, mis on saanud kauaoodatud vigade paranduse ehk see neetud madala käiguga, klõbisev ja kiiresti katkiminev klaviatuur on asendatud normaalsega.

Aga see pole veel kõik, sest tuleb välja, et 13-tolliseid Pro-sid on tegelikult ühe...


May 4, 2020

Alles see oli, kui me arvasime, et 4G kiirustest jätkub meile küll ja küll ning 5G on mõttetu värk. Aga siis jäid paljud meist kõik korraga koju istuma ning võib-olla isegi maakodust üle 4G tööd tegema ning nüüd oleme avastamas, et see paljukiidetud 4G on tegelikult mitmel pool viimase piiri peal.

Õnneks...