Preview Mode Links will not work in preview mode

Geeniuse digisaade | Geenius.ee

Jun 29, 2020

Apple tegigi seda, mida räägiti: nad kolivad arvutitel omaenda valmistatud protsessorite peale. Tänases saates küsime, kas kogu arvutimaailmale tähendab see uue ajastu algust?

Saate teemad:

  • Apple'i uudised: uued protsessorid, uus Mac OS, uus iOS
  • Reklaamiandjad tõmbavad juulis Facebookist välja
  • Soovitame Karlile,...


Jun 22, 2020

Me Digitunnis muidugi armastame tehnoloogiat, aga tänases saates küsime, mis saab siis, kui tehnoloogia ei armasta sind vastu ning vabaduse ja võimaluste asemel vaatavad sulle vastu müürid ja okastraat.

Mida teha, kui Apple või Google otsustavad, et sa pead tegema asju just nii, nagu nemad tahavad ja maksma neile...


Jun 15, 2020

Kui lähemalt vaatama hakata, siis on terve hulk tehnoloogiamaailmas käibel olevaid termineid, mis 21. sajandisse enam hästi sobida ei taha. Google ja teised suurfirmad ongi alustanud puhastusega, aga kas peaks sama asja ette võtma ka Eestis?

Saate teemad:

  • Mida uut toob Android 11?
  • WWDC tuleb: Macid lähevad üle...


Jun 8, 2020

Värske IT-minister otsustas muuta meelt ning jagada konkursile pandav 5G-sagedus mitte enam kolme, vaid nelja pakkuda vahel. See tähendab, et 5G tulek Eestisse lükkub jälle edasi ning tagatipuks võib juhtuda, et selle muutuse tõttu tuleb 5G-antenne varem plaanitust poole rohkem ehitada.

Seletame tänases...


Jun 1, 2020

Kas ka sina muretsed, et äkki ikkagi 5G mõjub sinu ja su pereliikmete tervisele kahjulikult? Ära muretse, kõigest 315 euro eest saad tellida võlukleepsuga USB-pulga, mis lubab sind selle kõige eest kaitsta.

Tänases saates räägime, kuidas spetsialistid selle pulga lahti võtsid ja mis nad sealt seest ja pealt...