Preview Mode Links will not work in preview mode

Geeniuse digisaade | Geenius.ee

Nov 30, 2020

Apple'i uued M1 protsessoritega sülearvutid saavad üle maailma nii palju kiita, et Digitunni saatejuhtidel tekkis küsimus, kas peaks ka enda arvutid välja vahetama. Aga tekkis hoopis küsimus, miks, milleks ja millist sülearvutid koroonaviiruse möllamise ajastul vaja on?

Saate teemad:

  • Hoia.me hoiatused ja...


Nov 23, 2020

Eelmise nädala kõige enam kõneainet tekitanud tehnoloogiaidee Eestis oli kahtlemata IT-minister Raul Siemi mõte lisada e-valimistele turvalisuse tõstmiseks näotuvastus.

Tänases Digitunnis arutame, kas seda saaks teha ja kas seda peaks tegema või miks seda ei peaks tegema.

Saate teemad:

  • Näotuvastus...


Nov 16, 2020

Igaüks teab, et Apple ja Samsung teevad telefone, aga viimasel ajal on Eesti poodidesse jõudnud ka terve hulk muid telefone.

Tänases saates võtame me sellised tundmatud uustulnukad ette ning räägime, mida kujutavad endast telefonitootjad nagu Ulefone, Redmi, Meizu, Ecno, Transsion, Realme ja teised.

Saate...


Nov 9, 2020

USA presidendivalimiste järel õhku jäänud segadus selle üle, kes ja kui palju nüüd ikkagi president on pani sotsiaalvõrgustikud tegutsema. Nii Twitter kui Facebook blokivad jõudsasti nii president Donald Trumpi kui tema pooldajaid ning viimased on asunud kolima ära omaenda uude võrgustikku, mida meie täna ka...


Nov 2, 2020

Digitunnis räägime täna uue iPhone 12 esmamuljetest: miks see telefon tundub suurem kui ta tegelikult on, kui hästi aku vastu peab ja nii edasi.

Saate teemad:

  • iPhone 12 on käes
  • Kas Apple One on mõistlik perele osta?
  • Ühiskaarti saab kasutada kõigi telefonidega, välja arvatud nendega, mis pole...