Preview Mode Links will not work in preview mode

Geeniuse digisaade | Geenius.ee

Mar 30, 2020

Tänases Digitunnis räägime pikemalt sellest, kuidas riik jõudis eelmisel nädalal plaanini hakata inimeste liikumist mobiiltelefonide kaudu jälgima ja mis sellest kõigest välja tuli. Kas põhimõtteliselt oleks võimalik koroonaviirusele viidates korraldada Eestis inimeste massilist jälgimist?

Saate...


Mar 23, 2020

Seoses endiselt kestva karantiiniolukorraga vaatame sel nädalal Digitunnis mitte enam kaugtööd, vaid seda, kuidas kontserdid, teatrietendused, joogatrennid ja muud säärased asjad internetti viia.

Külas on Rando Mere, kes käivitas vastava platvormi Television.ee, kuid see pole ainus võimalus. Millised muud...


Mar 16, 2020

Digitunnis räägime pikalt kaugtööst, sest on ilmselt terve suur hulk Eesti inimesi, kes on avastanud ootamatult, et töökoht või kool on kinni ning nad peavad hakkama nii koosolekuid pidama kui tööülesandeid jagama kuidagi üle interneti.

Anname konkreetseid nõuandeid nii tehnilise kui korraldusliku poole...


Mar 9, 2020

Tänases Digitunnis teeme ülevaate sellest, kuidas koroonaviirus on mõjutanud tehnoloogiamaailma ja anname praktilisi näpunäiteid, kuidas oma telefoni selle eest kaitsta. Millega tohib ja millega kindlasti ei tohi oma telefoni ekraani puhastada?

Saate teemad:

  • Kuidas oma telefoni koroonaviiruse eest...


Mar 2, 2020

Digitunnis on täna külas Mihkel Moosel, kes on edukas eestlasest Amazoni-kaupmees. Mida see tähendab, kuidas äri Amazonis käib ja kuidas ikkagi Eestis istudes Hiina ja USA vahel kaupa vahetada?

Saate teemad:

  • Esimesed muljed kokkuvolditava telefoniga Samsung Galaxy Z Flipist
  • Eestis toimuvad eriti uljad...