Preview Mode Links will not work in preview mode

Geeniuse digisaade | Geenius.ee

Jan 31, 2022

Elektri kõrge hind on meid juba pikalt ärevil hoidnud. Tänases Digisaates uurime, millised on nutikad võimalused odava elektri salvestamiseks, oma koduste seadmete juhtimiseks ning kas seda on rahaliselt mõtet üldse ette võtta.

Räägime sellest, millised kodused suured akud on olemas ja kui palju need maksavad,...


Jan 24, 2022

Tudengid panid ID-kaardid tööle nutitelefonidega nii, et kaarti pole vaja kuhugi sisestada ja piisab vaid selle vastu telefoni asetamisest.

Miks selline lahendus hea võiks olla ja kas on lootust, et see reaalselt kasutusele ka tuleb? Kuula saatest.

  • Tudengiprojekt: ID kaart töötab Androidi telefoniga
  • Riiklike...


Jan 17, 2022

Geeniuse Nimetu Digisaade hakkab vaikselt nime saama. Sel nädalal proovime, kuidas kõlaks, kui me nimetaksime selle lihtsalt Geeniuse Digisaateks.

Teemadest ka. Rehitseme veelkord CESi uudistes, kust leidsime ukrainlaste tehtud ülilaheda näomaski, kahe ekraaniga arvuti, ilma klappideta kõrvaklapid ja muud...


Jan 10, 2022

Iga-aastaselt suurelt tarbijaelektroonika messilt Las Vegases tuli üllatus sealt, kust seda väga ei osanud oodata: telerimaailmast.

Kui seni oli OLED-telerite paneele valmistanud vaid LG, siis nüüd tõi Samsung välja omaenda tehtud OLED-paneelid. Uue QD OLED tehnoloogiaga varustatud telerid peaksid olema mitmes...


Jan 3, 2022

Käes on uus aasta ja meie, kes me tegime aastaid Digitunni saadet, alustame seda aastat uutmoodi. Muutunud on saade ja eetrisoleku koht, muutuma peab saate nimi, aga tegijad jäävad samaks.

Nüüdsest peale kuuleb Henrik Roonemaa ja Hans Lõugase juhtimisel iganädalast digiteemadele keskendunud saadet Geeniuses ja...