Preview Mode Links will not work in preview mode

Geeniuse digisaade | Geenius.ee

Dec 29, 2023

Uue aasta esimeses saates on meil külas oma ala tunnustatud eksperdid, kes aitavad heita pilku alanud aasta trendidele. Telekomimaastikust räägib Mailiis Ploomann, tehisintellekti tagamaid avab Kristjan Port ning virtuaal- ja liitreaalsuse olevikust ja tulevikust pajatab Märt Lume.
 
Saate teemad:
• 01:05 Mailiis...


Dec 25, 2023

Instagrami tiimi poolt loodud Threads on nüüd Euroopa kasutajatele avatud ja meil on selle osas erinevad kogemused ja arvamused. Lõuna-Eestis on optiline sidekaabel veetud, aga teenust ei ole. Jagame ka kahte head uudist: Tele2 tõi esimesena Eestis 5G toe kõnekaartidele ja Eesti valitsus ikkagi ei nõua...


Dec 18, 2023

Tänases saates tutvustame Inteli murrangulisi sülearvutiprotsessoreid ja räägime sellest, kuidas Epic kohtus Google’I selja korralikult prügiseks tegi. Testis on Huawei GT4 sportlik nutikell. Vastame mitmele lugejakirjale ning parandame muuhulgas ühe eelmises saates tehtud vea.

Saate teemad:
• 01:08 Kas Inteli...


Dec 11, 2023

Tänases saates vaatame üle ERR.i uue Eesti Raadio äpi ning
teeme komakohani selgeks, mida teevad Eesti sideoperaatorid käibemaksu tõusu puhul hindadega. Arutame ka seda, mida kujutavad endast kaks uut Euroopas klientide püüdmist alustavat sotsiaalmeediateenust. Glen proovis Bose QC Ultra suuri mürasummutavaid...


Dec 4, 2023

Tänases saates teeme põhjaliku ülevaate OnePlusi esimesest volditavast telefonist ja Sony keskmise hinnaklassi suurest telerist, mis on tegelikult päris kallis. Lisaks arutame OpenAI sündmuste tuules, kas AI on hea või halb ning tutvustame tehisintellekti, mis oskab arvutit kasutada.

Saate teemad:
* 01:03 Kas...