Preview Mode Links will not work in preview mode

Geeniuse digisaade | Geenius.ee

Mar 29, 2021

Wifi 6 ruuterid on juba mõnda aega väljas, aga lõpuks ometi on nende hind nüüd jõudmas mõistlikule tasemele. Kas peaksid oma praegused WiFi-seadmed uute vastu välja vahetama ja mida see annaks?

Saate teemad:

  • Hoia äpp tuvastas enne väga vähe kontakte, nüüd on asi poole parem
  • Kas unistus üle maailma...


Mar 22, 2021

Kohe varsti kaob eesti.ee aadresside ümbersuunamise vajadus, sest riik hakkab eesti.ee aadressidele otsima vasteid rahvastikuregistris olevate kontaktandmete hulgast. Aga meie küsime tänases saates, miks ei võiks eesti.ee aadress olla samasugune digitaalse identiteedi nurgakivi nagu seda on isikukood?

Saate...


Mar 15, 2021

Eesti elab taas reaalsuses, kus kõik, kellel vähegi võimalik, käivad tööl kodus, nende lapsed käivad kodus koolis ja lasteaias. Kõigel sellel on IT-tehniline pool ning nagu ühel meie saatejuhil juhtus, on vaja nelja internetiühendust.

Tänases Digitunnis võtamegi vaatluse alla perekondliku kodus viibimise...


Mar 8, 2021

Kuidas on võimalik, et maailmas e-valitsemise osas tippude hulka kuuluv Eesti on koroonaviiruse vastase vaktsineerimise korraldamisel niivõrd kohmakas ja saamatu, küsime tänases Digitunnis. Aga mitte ainult: me pakume ka välja terve rea e-lahendusi, kuidas seda asja mõistlikumalt korraldada võiks.

Saate...


Mar 1, 2021

Eestis välja töötatud kõrgtehnoloogiline kaelavõru Resipray on nüüd avalikkuse ees ning me katsetame seda imelist seadet iseendi peal. Tänases saates kuulete muljeid, kuidas meil see õnnestus.

Saate teemad:

  • Indrek Neivelti ja Jaan Tallinna osalusel sündinud koroonaviiruse vastu kaitsev kaelavõru
  • Kassetitasu...