Preview Mode Links will not work in preview mode

Geeniuse digisaade | Geenius.ee

Mar 25, 2019

Digitunnis on külas Peep Paum, kes räägib sügisel tulevast uuest regulatsioonist, mis kohustab Euroopa panku end sügisel uutele tulijatele avama.

Paum arendab selleks ajaks välja uut pangandusäppi, mis tema sõnul muutub justkui pangandusteenuseks olemasolevate pankade peal ja mis pakub inimestele senisest...


Mar 18, 2019

Digitunnis on külas Cybernetica arendusjuht Arne Ansper, kes räägib, kas Eesti e-riigi turvalisus koos kogu ülejäänud maailma netiturvalisusega läheb katki, kui millalgi võib-olla piisavalt võimsad kvantarvutid tekivad.

Saate teemad:

Facebook oli põhjalikult maas, mida me sellest järeldame?

Apple vs...


Mar 11, 2019

Facebooki juht Mark Zuckerberg avaldas eelmisel nädalal väga pika kirjutise, kus tõi välja oma visiooni tuleviku Facebookist. Üsna uskumatu lugemine praegustes oludes, sest Zuckerbergi jutt keerleb ümber privaatsuse ja turvalisuse, aga kuidas selline Facebook praeguse Facebookiga koos peaks suutma...


Mar 4, 2019

Kui pühapäeva õhtul esimesed valimistulemused laekusid, olid Keskerakonna inimeste näod üsna hapud ja nad rääkisid, et e-valimised annavad Reformierakonnale ikka väga suure edu.

Me teame ka, et EKRE on e-valimiste vastu päris teravalt sõna võtnud.

Kas uues riigikogus oleks potentsiaalselt hääled koos,...